Copyright ©

Kennel Cuja’s

Werkhonden kennel Cuja’s, Assendorperstraat 21, 8181 SJ Heerde  0031 (0) 621170832


Webdesign Verrijk © 2011 / disclaimer

Waakhond gezocht


Waakhond gezocht, moet vertrouwd zijn met kleine kinderen en in huis kunnen”, “ik zoek een waakhond voor het terrein rond mijn bedrijf”, “Gezocht hond voor beveiliging van huis en erf, moet goed luisteren en met andere honden overweg kunnen


Wanneer u een waakhond zoekt, wilt u vaak meer dan een hond die alleen maar de inbrekers buiten houdt.

De hond die op deze manier werkt is zeer betrouwbaar doch is vaak gericht op één baas. Bij deze hond moet u er rekening mee houden dat wanneer u van huis bent, iemand anders hem moet verzorgen. De kans bestaat dat de hond dat niet zo maar zal accepteren.

Door ervaring hebben wij geleerd dat een hond die zowel waakt én eigen mensen en kinderen accepteert, ook goed zijn taak kan uitvoeren als beschermer van uzelf en uw eigendommen.


Deze bijzondere match tussen u en uw (waak-) hond kunnen wij voor u realiseren door een strenge en gedegen selectie te maken van gewenste eigenschappen van de hond, de hond training te geven en u als de nieuwe eigenaar te coachen.

Middels een geheel vrijblijvend intake gesprek kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden om een hond aan te schaffen die u en uw eigendommen beschermd.


Waakhonden